CANAPEAUA – SCURT GHID DE CUMPĂRARE

04 iunie | Idei pentru casa ta

Canapelele de dormit şi paturile extensibile oferă multe posibilităţi de amenajare a spaţiilor de dimensiui reduse. Indiferent dacă folosiţi canapeaua într-un studio sau dormitor aceasta este ideală mai ales pentru a primi invitaţi în camera de zi. Astfel aceasta poate fi utilizată în diferite moduri în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Atunci când canapeaua nu este în uz, pernele joacă un rol important pentru a face o zonă confortabilă de ședere. Cu opțiuni variind de la spumă cu memorie până la gel, partea căptușită a unei saltele asigură un comfort optim. Pentru canapelele situate într-un climat mai cald, materialele de răcire care păstrează temperatura pe tot parcursul nopții sunt o alegere excelentă.

Tapiţerie

Când vine vorba de canapele, tapițeria poate fi la fel de importantă ca și saltea în sine. Tapițeria influențează totul, de la nivelul dvs. de confort până la durata de viață a canapelelor.

Caracteristicile țesăturilor :

Piele: acest material natural rezistă la pete și își păstrează aspectul după o utilizare continuă. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele cu alergii. Designul oricărei canapele prezintă un echilibru natural între material și cadrul său. După utilizarea consistentă a unei canapele extensibile, pielea își păstrează forma și textura.

Vinil: este o alegere rezistentă care aduce un aer retro având diferite modele. Proprietățile ușor de curățat ale vinilului sunt ideale pentru canapelele folosite de copii. Materialul îndepărtează rapid apa și umiditatea.

Stofele de pânză sunt populare în modelele de canapele pentru că sunt accesibile și confortabile. Modelele și texturile diferite oferă categoriei o gamă largă de selecții adaptate oricărui decor.

Mătasea este extrem de moale și prezintă o textură netedă care completează designul patului. În timpul utilizării, țesătura exterioară de mătase se potrivește perfect cu textura catifelată a saltelei. Când se completează cu rame metalice, țesătura pare să aibă o strălucire, deoarece ajută la reflectarea luminii între suprafețe.

Caracteristici suplimentare

Canapelele extensibile vin în mai multe dimensiuni și configurații decât canapeaua standard. Secțiunile, precum și alte piese de mobilier, prezintă variante asemănătoare cu cele ale acesteia. De exemplu, o canapea espresso se combină cu piese laterale pentru a forma o secțiune completă. Canapeaua în sine formează patul, în timp ce piesele laterale de încadrare creează un design echilibrat.

Canapelele extensibile sunt o alegere perfectă deoarece ele combină cele mai bune caracteristici ale zonelor de locuit și dormitoarelor.

Canapea Ema extensibilă

Pat Darius extensibil

Simte-te confortabil în orice cameră ai avea nevoie pentru a te relaxa, ori pentru a primi oaspeţi la tine acasă. Pentru acest lucru îţi oferim cele mai noi produse de care clienţii noştri sunt foarte încântaţi. Pe lângă designul unic şi deosebit de elegant, Canapeaua Ema şi Patul Darius au dat dovadă de rezisteţă, confort sporit şi durabilitate datorită proprietăţilor fiecărui element.